Latest Past Events

Opastettu kierros näyttelyihin

Kuopion taidemuseolla järjestetään avoimia opastuksia näyttelyihin joka sunnuntai klo 14 27.8.2023 asti. Kannun henki on ennennäkemätön kaupunkitaiteen moninaisuutta käsittelevä näyttely. Esillä on laaja kirjo teoksia taidemuseon seiniin maalatuista tekstipohjaisista graffiteista suuriin katutaideteoksiin ja veistoksiin, sekä Urbaanin tallentamaa, kuopiolaista graffitiskeneä avaavaa dokumentaarista aineistoa. Kannun henki on Kuopion taidemuseon ja Katutaideyhdistys Urbaani ry:n yhteistyönäyttely. Näyttely esittelee kaupunkitaiteen eri […]

Taiteiden yö Kuopion kaupungin museoissa

Odotettu Taiteiden yö valloittaa koko kaupunkikeskustan - ja museot! Vapaa pääsy Kuopion kaupungin museoiden näyttelyihin ja poikkeuksellinen aukiolo klo 12-21. Asiantuntijat ovat paikalla näyttelyissä ja valmiina vastaamaan kävijöiden kysymyksiin. Kuopion taidemuseo: Kauppakatu 35.Kuopion museo: Museokatu 1.Kuopion korttelimuseo: Kirkkokatu 22.

Hallintohimmeli

Keskiviikkona 23.8. klo 17.30 Kannun henki -näyttelyssä kuullaan live-musiikkia Hallintohimmeliltä. Esiintyminen on osa Meidän Kuopio -festivaalia. Mikko Siirolan (kitara) ja Mikko Rautiaisen (lyömäsoittimet) Hallintohimmeli on duo, joka tutkimusmatkoillaan sointiväreihin soittaa ennenkuulumatonta musiikkia.