Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sateenkaaritreffit

1.7.2023 15:30 17:00

Museot mukana Pride-viikolla

Rennoilla, vapaamuotoisilla ja osallistujiensa näköisillä treffeillä tutustutaan esillä oleviin näyttelyihin ja sekä treffeille saapuneisiin ihmisiin. Treffit painotetaan Pride -viikon mukaisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki ystäviä, uusia tuttavuuksia ja juttukaveria kaipaavat. 

Treffeillä on luvassa ohjattua ohjelmaa sekä vapaata seurustelua ja tutustumista. Taidemuseon ovien sulkeuduttua klo 17.00 keskustelua jatketaan Snellmanin puistossa piknikin merkeissä. Myöhemmin illalla on luvassa Pride-viikon jatkobileet erikseen tiedotetussa jatkopaikassa. Treffeillä voi onnistaa monella tavalla. Kumppanin tai uuden ystävän lisäksi, olet yhtä sateenkaaren päästä löytyvää kokemusta rikkaampi. Treffiemäntinä toimivat Kuopion taidemuseon intendentti Marja Louni ja Pohjois-Savon Seta ry:n hallituksen jäsen taiteilija Emma Fält. Meillä noudatetaan turvallisen tilan sääntöjä.

Kuopion taidemuseon Pride-viikon tapahtumiin voi osallistua taidemuseon pääsymaksulla 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy maksuvälineeksi. Kaikissa tapahtumissa noudatamme turvallisen tilan sääntöjä.