Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rumpurentoutus

15.11.2023 18:00 18:45

Rumpurentoutus Susanna Ylöstalo Ke 15.11. klo 18-18.45 Kuopion taidemuseo

Tervetuloa mukaan rumpurentoutukseen Kuopion taidemuseon Pluriverse -näyttelyyn! Rumpurentoutuksen pitää Susanna Ylöstalo. Rummutus on meditatiivista, se rentouttaa kehoa ja mieltä, vähentää ahdistuneisuutta sekä jännittyneisyyttä.  

45 minuutin ryhmätuokio sisältää alustuksen, hoitavan äänimatkan sekä lempeän ohjauksen takaisin tähän hetkeen. Tuokion aikana osallistujat makaavat mukavasti joogamatoilla vilttien alla. Ohjaaja soittaa rumpua luoden rentouttavan äänimatkan. Eri vaiheissa äänimatkaa soivat myös muut meditatiiviset soittimet.

Rumpurentoutus maksaa 10 € ja lisäksi taidemuseon pääsymaksun. Lippu tapahtumaan ostetaan verkkokaupasta, ja taidemuseon pääsymaksu maksetaan saapuessa. Lainajoogamatto ja viltti sisältyvät hintaan.  Osta lippusi tapahtumaan Kuopion verkkokaupasta: https://verkkokauppa.kuopio.fi/tuote/rumpurentotus-15-11/

Varaa aikaa näyttelyihin perehtymiseen ennen rentoutusta, sillä taidemuseo menee kiinni klo 19. Taidemuseon pääsymaksu on 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy maksuvälineeksi.