Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opastus Reijo Kärkkäinen – So Far -näyttelyyn

14.1. 14:00 15:00

Opastus näyttelyyn Reijo Kärkkäinen – So Far 9.12.2023-28.1.2024

Kuopion taidemuseolla järjestetään avoimia opastuksia näyttelyihin joka sunnuntai klo 14 perehtyen vuoroviikoin taidemuseon eri näyttelyihin.

Reijo Kärkkäisen retrospektiivisen So Far -näyttelyn piirrokset, grafiikka, maalaukset, valokuvat, kollaasit ja installaatiot ovat visuaalista tykitystä, jotka jättävät jälkeensä hämmennyksen tunteen. Taiteilija käsittelee teoksissaan kokemuksiaan ja tunteitaan ilman valmiita vastauksia. Ilmaisu on rajua ja rujoa, mutta yhtä lailla jäntevää ja harmonista.

Tuottelias ja kansainvälinen taiteilija kertoo tunteneensa hengenheimolaisuutta ekspressionismiin, pop-taiteeseen ja art brutiin. Kärkkäinen on kulkenut taiteessaan alusta lähtien omia polkujaan. Ekspressiivistä maalauksista, piirroksista ja sarjakuvataiteesta tunnetun kuopiolaisen Reijo Kärkkäisen näyttely esittelee tinkimättömän ja monipuolisen taiteilijan. Hänen teoksensa ovat kaaoksen jäsentämistä, viivojen ja värien sommitelmia.

Opastukseen voi osallistua taidemuseon pääsymaksulla 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy maksuvälineeksi.