Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuvataiteen päivän juhlaviikonloppu

8.7.2022 10:00 10.7.2022 17:00

Suomen kuvataiteen päivää juhlitaan sunnuntaina 10.7. Kuopion taidemuseossa juhlinta alkaa jo perjantaina 8.7., jolloin taidemuseon ja Kuopion Kuvataiteilija ry – Ars Liberan yhteistyögalleriassa avautuu kuvanveistäjä Pauno Pohjolaisen näyttely.

Lasten ja lapsiperheiden kannattaa suunnata taidemuseoon perjantaina klo 11 alkavalle toiminnalliselle opastukselle Mikko Valtosen näyttelyyn. Luvassa on kuvasuunnistusta, sarjakuva-aiheisia tehtäviä sekä muuta yhteistä taiteeseen liittyvää touhuamista.

Varsinaisena Suomen kuvataiteen päivänä sunnuntai 10.7. taidemuseon näyttelyihin voi tutustua oppaan johdattamana klo 14 alkaen. Päivä on taiteilija Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä ja sen kunniaksi museokaupastamme löytyy tarjouksia Schjerfbeckin teoksista tehtyihin tuotteisiin. Lisäksi kaikki Arvid Liljelundin Lähtö Pariisista -aiheiset tuotteet ovat 20 % alennuksessa. Tarjoukset ovat voimassa pe-su 8.-10.7.

Tervetuloa viettämään kuvataiteen juhlaa Kuopion taidemuseoon!

GalleriA:n Pauno Pohjolaisen näyttelyyn on vapaa pääsy. Kaikki alle 18-vuotaat pääsevät taidemuseoon ja tapahtumiimme maksutta. Aikuisille pääsymaksut näyttelyihin ja tapahtumiin ovat 10/6 € ja meille käy myös museokortti.