Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Äänimaljarentoutus (TÄYNNÄ)

22.2.2023 18:00 19:00

Eri muotoisia kuparisia maljoja aseteltuna pöydälle.
Kuva: Saija Nivamo.

Tapahtuman kaikki paikat on varattu. Jos paikka jäi varaamatta, kannattaa seurata Kuopion taidemuseon tulevia tapahtumia. Eiköhän näitä järjestetä myös jatkossa.

Keskiviikkona 22.2. klo 18 Kuopion taidemuseolla on mahdollista päästä kokemaan Kari Juutilaisen Presence -näyttely aivan uudenlaisella tavalla, kun Hyvä Energian Saija Nivamo saapuu järjestämään äänimaljarentoutuksen. Tule siis taidemuseoon rentoutumaan tiibetiläisten käsin taottujen äänimaljojen äänen vaikutuksesta.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljarentoutukseen osallistuminen maksaa 9 € ja taidemuseon pääsylipun. Taidemuseon pääsymaksu on 10/5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy maksuvälineeksi. Varaa aikaa myös näyttelyjen katsomiseen ennen äänimaljarentoutusta.

Paikkoja on tarjolla rajatusti. Varaa paikkasi ennakkoon taidemuseon asiointisähköpostin kautta taidemuseo@kuopio.fi tai puhelimitse +358 17 182 633.